fbpx

Rólam

Egy igazán életvidám nő vagyok, aki szenvedéllyel segít az embereknek az élet minden területén. Természetesen elsősorban a női vállalkozók számára dolgozom, hogy online jelenlétük tökéletes legyen. 

Az én életem a folyamatos tanulás körül forog, és úgy gondolom, hogy sosem fogok leállni ebben a tekintetben. A tanulás állandó folyamat, amely napról napra új ismeretekkel gazdagít. Két egyetemi diplomával rendelkezem, és szerencsés vagyok, hogy mindkét tudásom kamatoztathatom. Az egyik diplomám geográfusból származik, a turizmus szakirányon, a másik pedig közgazdászból kereskedelem – marketing szakirányon.

Az élet legnagyobb öröme az, amikor szívvel-lélekkel csinálhatom a munkámat. Minden nap izgatottan várom, hogy új ügyfelekkel dolgozhassak. Barátságos és nyitott vagyok, így könnyen megtalálom a közös nevezőt az emberekkel. Az igazi öröm számomra az, amikor látom, hogy az ügyfél elégedett és elértük a kívánt célt.

Pár érdekesség...

Kávé minden mennyiségben – egyszerűen szeretem az ízét és a vele járó életérzést.

Tenger szeretete – egyszerűen beszippantom a sós levegőt és minden problémám elillan. Kötelezően receptre kellene írni.

Kedvenc könyv és filmes karakterem: PoirotKomolyan mondom egyszerűen üdítően hat a tudálékos karaktere. „Dolgoznak azok a szürkeállományok”.

Utazás – Egyik legkedvesebb időtöltésem. Úgy gondolom ez egy olyan dolog, amire még 90 évesen is emlékezünk. Hatalmas tudást és bölcseletet ad. Ezt is felírnám receptre. 

Végezetül a család – Hálás vagyok a családomért, hogy ők mindenben mellettem állnak és támogatnak. Tudom, hogy mindig számíthatok rájuk.