fbpx

Hogyan segítheti a vállalkozásodat a Canva?

Gyere és csatlakozz az 5 napos ingyenes minikurzusomhoz, amin megmutatom, hogy miért érdemes és hogyan tudsz hatékonyabban értékesíteni a Canva segítségével.

Kurzus ideje:  2023. október 2. – október 6. 

Te is szeretnéd megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Az ingyenes gyakorlati minikurzusban körülbelül 5×10 percben megmutatom, hogy milyen egyszerű a Canvával digitális termékeket létrehozni. 

Miért elengedhetetlen a grafikai program ismerete ?

  • időhatékony tervezés
  • könnyű elsajátíthatóság
  • sajátkezű megvalósítás
  • professzionális megjelenés

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a kurzust?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 5 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Már több, mint 2000 embernek megmutattam, hogy miért érdemes a Canvát elsajátítani. Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

Fontos, hogy a Canva nem csak a grafikai oldalról lehet az értékes vállalkozói társad, hanem a program segítségével értékesíteni is tudod a meglévő tudásodat.

Hogyan zajlik majd a kurzus és mit kell tudni róla?

Mit mondtak mások akik velem dolgoztak?

Feliratkozás az 5 napos ingyenes, Canva minikurzusra

A feliratkozás után kapott e-mailen keresztül tudsz majd csatlakozni a platformra, amelyen elérhető lesz a kurzus. Sok szeretettel várlak a csoportban!

A sikeres feliratkozásról szóló e-mailt előfordulhat, hogy a promóciós mappában találod.