fbpx

Hogyan legyél hatékonyabb vállalkozó a Canva segítségével?

Csatlakozz hozzám egy négy napos inspiráló utazásra, ahol közösen tárjuk fel a Canva varázslatos világát! Fedezd fel, hogy miként emelheted vállalkozásodat egy új szintre, kiaknázva a Canva lenyűgöző eszköztárát. Gyere és vágjunk neki együtt egy tavaszi kreatív kalandnak, ahol a lehetőségek határtalanok!

Kurzus ideje: 2024. április 8. – április 11.

Te is szeretnéd jobban megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Fedezd fel, hogyan változtathatod meg vállalkozásod napjait egy négy napos, intenzív minikurzuson keresztül, ahol napi négy, 15 perces gyakorlati bemutatón keresztül ismerheted meg a Canva rendkívül egyszerű és hatékony használatát. 

  • Időhatékony tervezés: Optimalizáld munkafolyamataidat, és spórolj órákat a tervezési folyamatban.
  • Könnyű elsajátíthatóság: A Canva felhasználóbarát felülete révén gyorsan elsajátíthatod a professzionális dizájn alapjait.
  • Költséghatékony megvalósítás: Tervezz saját magad, és takaríts meg jelentős összegeket a design költségeken.
  • Professzionális megjelenés: Emeld vállalkozásodat egy új szintre lenyűgöző designokkal.

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a kurzust?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 5 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Már több, mint 3000 embernek megmutattam, hogy miért érdemes a Canvát elsajátítani. Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

Mikor ajánlom a 4 napos kurzust?

A Canva a vállalkozók számára nem csupán egy grafikai platform, hanem egy lehetőség arra is, hogy kreativitásukat és tudásukat értékesítsék.

Hogyan zajlik majd a kurzus és mit kell tudni róla?

Mit mondtak mások akik velem tanultak?

Mennyibe kerül a képzés?

Több mint 70 percnyi értékes tudásra számíthatsz tőlem, ami nemcsak a Canva használatával kapcsolatos információkat foglal magában, hanem egyéb hasznos marketing ötleteket és tippeket is, amelyeket én is alkalmazok a mindennapi gyakorlatomban.

A tavasz frissességével összhangban most egy Canva kezdő videót kínálok neked ajándékba, amely alaposan bevezet a Canva alapfunkcióiba. Ez a videó kiváló útmutatást nyújt, ha most ismerkedsz a Canvával, de még a tapasztaltabb felhasználóknak is hasznos lehet az alapok felidézésére.

Csupán 4.990 Ft-ba!

A 4 napos kurzus segítségével még jobban megismered a Canva használatát. A kurzus végeztével sokkal célirányosabban tudsz majd benne dolgozni. 

Ezért a jelképes összegért olyan tudást és segítséget kaphatsz, amelynek köszönhetően – ha kezdő Canva felhasználó vagy – megteremti a magabiztos, önálló arculati tervezéshez szükséges alapokat.

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a kurzussal kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.

Kattints rá a “jelentkezem” gombra és utána majd fizess egyszerűen a Stipe rendszeren keresztül (esetleg átutalással). 

Alapvetően a Stripe rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel vagy – igény esetén – banki átutalással (részletekért írj az info@szimonedesign.hu címre)!

Napi minimum 30-40 perc szükséges a videók feldolgozásához. Egy videós tartalom körülbelül 15 perces, ezt követően érdemes a tanultakat élesben is kipróbálni,  begyakorolni, alkalmazni a gyakorlatban. 

Természetesen! Esetleg, ha nem leszel elérhető a kurzus hetében, akkor sincs probléma, mert örökös hozzáférésed lesz az anyagokhoz, illetve az élők is visszanézhetők lesznek.