fbpx

Szeretnél személyes iránymutatást kapni?

Ismered már a Canvát? Szeretnéd még jobban kihasználni a benne rejlő lehetőségeket? Ügyfélhívogató tartalmakat készítenél, hogy több bevételed legyen? Még csak tervezed a vállalkozásod beindítását és szeretnéd hozzá megkapni az arculati alapokat? Vagy csak érdekel a grafika, de tartasz a bonyolult programoktól?

A Canva konzultációt AZOKNAK ajánlom, akik:

Nem számít, hA…

  • még csak most kezdtél el ismerkedni a Canva programmal,
  • már régóta használod, de csak bizonyos szegmensét (pl. social media tartalmak gyártása),
  • eddig még nem foglalkoztál grafikai elemek készítésével, sőt az sem, ha még nincs is világos, kiforrott víziód a vállalkozásod (terméked) arculatát illetően.

Akkor a konzultációs csomagjaim Neked lettek kitalálva!

Miért érdemes Velem tartanod?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek vállalkozóknak.

Hosszú évek óta a Canva program szerelmese vagyok. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően informatikai vagy webdesign előképzettség nélkül is el lehet sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Célom az, hogy minél több érdeklődőnek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

Mit mondtak mások akik velem dolgoztak?

VÁLASSZ A CSOMAGOK KÖZÜL

CANVA ALAP KONZULTÁCIÓ

15.000 Ft

CANVA vip
konzultáció

30.000 Ft

Maradt még kérdésed?

Kattints rá a „jelentkezem” gombra és utána majd fizess egyszerűen a Paylike rendszeren keresztül (esetleg átutalással). 

Alapvetően a Paylike rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel vagy – igény esetén – banki átutalással (részletekért írj az info@szimonedesign.hu címre)!

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a konzutációval kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.