fbpx

Készen állsz arra, hogy a Canva segítségével új magasságokba emeld a vállalkozásodat?

Fedezd fel a Canva grafikai platform erejét! Csatlakozz hozzám egy izgalmas négy napos ingyenes bevezető minikurzuson, ahol megtanulod a Canva hatékonyabb használatát, amivel vállalkozásod kitűnhet a tömegből.

Kurzus ideje: 2024. május 13. – május 16.

Te is szeretnéd jobban megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Fedezd fel, hogyan változtathatod meg vállalkozásod napjait egy négy napos, intenzív minikurzuson keresztül, ahol 4×15 perces gyakorlati bemutatón keresztül ismerheted meg a Canva rendkívül egyszerű és hatékony használatát. 

  • Időhatékony tervezés: Optimalizáld munkafolyamataidat, és spórolj órákat a tervezési folyamatban.
  • Könnyű elsajátíthatóság: A Canva felhasználóbarát felülete révén gyorsan elsajátíthatod a professzionális dizájn alapjait.
  • Költséghatékony megvalósítás: Tervezz saját magad, és takaríts meg jelentős összegeket a design költségeken.
  • Professzionális megjelenés: Emeld vállalkozásodat egy új szintre lenyűgöző designokkal.

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a kurzust?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 5 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Már több, mint 3000 embernek megmutattam, hogy miért érdemes a Canvát elsajátítani. Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

A Canva a vállalkozók számára nem csupán egy grafikai platform, hanem egy lehetőség arra is, hogy kreativitásukat és tudásukat értékesítsék.

Hogyan zajlik majd a kurzus és mit kell tudni róla?

Mit mondtak mások akik velem tanultak?

Feliratkozás a minikurzusra

A feliratkozás után kapott e-mailen keresztül tudsz majd csatlakozni a platformra, amelyen elérhető lesz a kurzus. Sok szeretettel várlak a csoportban!

A sikeres feliratkozásról szóló e-mailt előfordulhat, hogy a promóciós mappában találod.