fbpx

Hogyan profitálj a tudásodból a Canva segítségével?

3+1 napos ingyenes minikurzus a digitális termékekről

Gondolkodtál már azon, hogyan tehetnéd vállalkozásodat azonnal hatékonyabbá és jövedelmezőbbé? A titok nyitja: a digitális termékek és a Canva! Nem csak új bevételi lehetőséget kínálnak a passzív jövedelem által, de a Canva segítségével létrehozott lenyűgöző vizuális tartalmakkal jelentősen növelheted vállalkozásod online láthatóságát és elérhetőségét.

Minikurzus ideje: 2024. április 15. – április 18.

Mi az a digitális termék? Miért érdemes foglalkoznod velük?

Digitális termékek olyan online tartalmak, mint például e-könyvek, videós kurzusok, vagy szoftveralkalmazások, amelyeket digitális platformokon keresztül hoznak létre, értékesítenek és tesznek elérhetővé, így bárhol és bármikor hozzáférhetővé válnak a felhasználók számára.

Ebben a minikurzusban azt fogom bemutatni, hogyan optimalizálhatod a munkaidődet, hogy hatékonyabban tudd támogatni jelenlegi és jövőbeli ügyfeleidet. Naponta mindössze 3×15 percet kell rászánnod, hogy videós iránymutatásokon keresztül megismerd a legjobb stratégiákat és módszereket. A negyedik napon lehetőséged nyílik arra, hogy közvetlenül tőlem kérdezz a tananyaggal kapcsolatban, így minden kérdésedre választ kaphatsz.

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a kurzust?

Szia! Bojcsev Szimone vagyok, a Szimone Design alapítója. Professzionális weboldalak és grafikai anyagok készítésével foglalkozom különböző vállalkozásoknak és kreatív projektek számára.

Digitális termékekkel való foglalkozás során fedeztem fel a hatékonyság és a kreativitás igazi erejét. Ez a szenvedély vezetett el ahhoz, hogy mélyebben elmerüljek azoknak az eszközöknek és platformoknak a tanulmányozásába, amelyekkel ezek a termékek létrehozhatók.

Az évek során sok vállalkozót segítettem abban, hogy megtalálják az útjukat a digitális termékek világában, nem csak a Canva, hanem számos más platform és eszköz segítségével. Ennek eredményeképpen döntöttem úgy, hogy mélyebbre ások, és megosztom ezt a tudást egy szélesebb közönséggel is.

A célom, hogy bemutassam: létezik út a mókuskerékből való kilépésre. A digitális termékek világában rejlő lehetőségek kiaknázásával nem csak a saját életedet teheted szabadabbá, hanem másoknak is segíthetsz abban, hogy megvalósítsák az álmaikat.

A digitális termékek világában rejlő lehetőségek kiaknázásával nem csak a saját életedet teheted szabadabbá, hanem másoknak is segíthetsz abban, hogy megvalósítsák az álmaikat.

Hogyan zajlik majd a kurzus és mit kell tudni róla?

Mit mondtak mások, akik velem tanultak?

Feliratkozás a minikurzusra

A feliratkozás után kapott e-mailen keresztül tudsz majd csatlakozni a platformra, amelyen elérhető lesz a kurzus. Sok szeretettel várlak a csoportban!

A sikeres feliratkozásról szóló e-mailt előfordulhat, hogy a promóciós mappában találod.