fbpx

Gyors és hatékony Canva minikurzus

Fedezd fel velem a Canva varázslatos világát egy 5 videóból álló inspiráló utazás keretében! Ismerd meg, hogyan emelheted vállalkozásodat új szintre a Canva lenyűgöző eszköztárának kihasználásával. Vágjunk bele együtt ebbe a nyári kreatív kalandba!

nap
óra
perc

Te is szeretnéd jobban megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Ismerd meg, hogyan változtathatod meg vállalkozásod mindennapjait egy minikurzuson keresztül, ahol bemutatom a Canva rendkívül egyszerű és hatékony használatát.

  • Időhatékony tervezés: Optimalizáld munkafolyamataidat, és spórolj órákat a tervezési folyamatban.
  • Könnyű elsajátíthatóság: A Canva felhasználóbarát felülete révén gyorsan elsajátíthatod a professzionális dizájn alapjait.
  • Költséghatékony megvalósítás: Tervezz saját magad, és takaríts meg jelentős összegeket a design költségeken.
  • Professzionális megjelenés: Emeld vállalkozásodat egy új szintre lenyűgöző designokkal.

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a kurzust?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 5 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Már több, mint 3000 embernek megmutattam, hogy miért érdemes a Canvát elsajátítani. Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

Mikor ajánlom a minikurzust?

Mit kell tudni a minikurzusról?

A Canva a vállalkozók számára nem csupán egy grafikai platform, hanem egy lehetőség arra is, hogy kreativitásukat és tudásukat értékesítsék.

Mit mondtak mások akik velem tanultak?

Mennyibe kerül a képzés?

Most egyedülálló lehetőséged van részt venni a minikurzusomon, ahol több mint 60 percnyi értékes tudásra számíthatsz. Nemcsak a Canva használatával kapcsolatos információkat tanulhatod meg, hanem számos hasznos marketing ötletet és tippeket is, amelyeket én is nap mint nap alkalmazok.

Ne hagyd ki ezt a nyári ajánlatot! A nyári megújulás jegyében most ajándékba adom neked az Arculattervezés Alapjai munkafüzetet is, ami segít abban, hogy könnyebben felismerhetővé válj az iparágadban. Ez a minikurzus július 12-ig érhető el ezen az áron. Ne várj, mert ez a lehetőség hamarosan véget ér!

EREDETI ÁR: 11.990 Ft

MOST: 5.990 Ft

A kurzus segítségével még jobban megismered a Canva használatát. A kurzus végeztével sokkal célirányosabban tudsz majd benne dolgozni. 

Ezért a jelképes összegért olyan tudást és segítséget kaphatsz, amelynek köszönhetően – ha kezdő Canva felhasználó vagy – megteremti a magabiztos, önálló arculati tervezéshez szükséges alapokat.

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a kurzussal kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.

Kattints rá a “jelentkezem” gombra és utána majd fizess egyszerűen a Stipe rendszeren keresztül (esetleg átutalással). 

Alapvetően a Stripe rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel vagy – igény esetén – banki átutalással (részletekért írj az info@szimonedesign.hu címre)!

Minimum 30-40 perc szükséges a videók feldolgozásához. Egy videós tartalom körülbelül 15 perces, ezt követően érdemes a tanultakat élesben is kipróbálni,  begyakorolni, alkalmazni a gyakorlatban. 

Természetesen! Örökös hozzáférésed lesz az anyagokhoz.