fbpx

Hogyan készíts digitális terméket a Canva segítségével?

Valaha gondolkodtál már azon, hogyan növelhetnéd vállalkozásod hatékonyságát és jövedelmezőségét? A digitális termékek készítése lehet a kulcs ehhez. Ezek nem csak passzív jövedelmet hozhatnak, hanem szélesíthetik üzleted online jelenlétét is. Az e-bookban megmutatom, hogyan érd el mindezt könnyedén és élvezettel.

Az e-bookot azoknak hoztam létre, akik:

Nem számít, ha…

 • még most ismerkedsz csak a Canva programmal,
 • eddig nem foglalkoztál grafikai elemek készítésével, sőt, ha nincs is világos elképzelésed vállalkozásod (terméked) arculatát illetően,
 • nincs ötleted arról, hogy milyen terméket értékesíthetnél online.

Erre megoldás az e-book, hogy Neked iránymutatást adjon! Csak kövesd a lépéseket, és elindulhatsz a sikeres vállalkozás felé vezető úton! 

Neked is eleged van abból, hogy…

 • folyamatosan időszűkében vagy a sok ügyfélkezelés miatt,
 • úgy érzed, mintha az értékes szabadidőd egyre csak csökkenne, és ezen változtatni szeretnél.
 • mindig csak elodázod a vállalkozásod fejlesztését, és tanácstalan vagy, hogyan kezdd el,
 • szeretnél több embert elérni, de nem tudod, hogyan érheted el ezt a célt.

Gyere, és csatlakozz hozzám, ahol lépésről lépésre bemutatom, hogyan kezdhetsz el egy szabadabb és sikeresebb vállalkozói életet!

Miért érdemes velem tartanod?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok, a Szimone Design alapítója. Munkám során főként weboldalakat és grafikai anyagokat készítek vállalkozásoknak és kreatív projektekhez.

Évek óta rajongok a Canva programért, mivel rendkívül felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az informatikai vagy webdesign előképzettség nélküli emberek számára is, hogy könnyedén megtanulják használni. Az idők során több ügyfelemnek is segítettem a Canva alapok elsajátításában, és ez inspirálta az ötletet, hogy még több vállalkozónak mutassam be ennek a platformnak a potenciálját.

Miért kezdtem el az e-book írását? Azért, mert én is átéltem azt a pillanatot vállalkozásomban, amikor tudtam, hogy változtatnom kell a munkamorálomon, mert egyszerűen nem volt szabadidőm és magánéletem.

Célom az, hogy megmutassam, van kiút a mókuskerékből, és csak az elején szükséges időt és energiát befektetni, de hosszabb távon több szabadidővel fogsz rendelkezni.

Mit tartalmazz az e-book?

 • lépésről lépésre iránymutatást kapsz, hogy hogyan kezd nulláról megvalósítani egy digitális terméket (ötleteléstől a megvalósításig)
 • arculattervezési iránymutatást is kapsz, így egységes megjelenésed is garantált
 • videós anyagokkal is segítem a szerkesztési folyamatokat (több, mint 30 perces tananyag)
 • Ötlettár, hogy milyen termékeket hozzál létre (iparáganként hozok tippeket)
 • BÓNUSZ: Az 5 napos Canva minikurzus anyagaihoz is hozzáférést kapsz (több, mint 50 percnyi hasznos Canva oktatás)

Mit mondtak mások akik velem dolgoztak?

Válassz a csomagok közül

Számos hasznos tudást szerezhetsz egy minimális összeg befektetésével.

E-BOOK

9.990 Ft

E-BOOK PLUSZ KONZULTÁCIÓ

29.990 Ft

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a kurzussal kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.

Kattints rá a “jelentkezem” gombra és utána majd fizess egyszerűen a Stipe rendszeren keresztül (esetleg átutalással). 

Alapvetően a Stripe rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel vagy – igény esetén – banki átutalással (részletekért írj az info@szimonedesign.hu címre)!