fbpx

5 tipp, hogy miért is érdemes
a Canvát használnod vállalkozóként

Gyere és csatlakozz az  ingyenes kurzusomhoz, amin megtanulhatod, hogyan emelheted könnyedén magasabb szintre a vállalkozásodat design szempontból.

Kezdés: november 21.  

Te is szeretnél figyelemfelkeltőbb megjelenést biztosítani a vállalkozásod számára, de nem tudod, hogy pontosan mit kell tenned hozzá?

Az ingyenes gyakorlati minikurzusban körülbelül 5×10 percben megmutatom, hogy milyen egyszerű a Canvával grafikai anyagokat készíteni. A kurzus segítségével magabiztosabban fogod használni a grafikai programot és büszke leszel a saját végeredményedre.

Videó lejátszása

A kurzuson megtanulhatod:

Célom az, hogy bemutassam Neked, hogy a Canvával mennyire egyszerűen és könnyedén lehet szép és igényes anyagokat készíteni.

Ki tartja a tréninget?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 4 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. Egy csipetnyi szép érzékkel és az ingyenes tréning figyelmes követésével borítékolható az átütő siker!

Feliratkozás az 5 napos Canva minikurzusra

A feliratkozás után kapott e-mailen keresztül fogsz tudni csatlakozni a platformra, ahol elérhető lesz a kurzus. Sok szeretettel várlak a csoportban!

A sikeres feliratkozásról szóló e-mailt lehet a promóciós mappában fogod találni. 

© Szimone Design 2024