fbpx

6 hetes intenzív Canva kurzus, amivel a vállalkozásodat a következő szintre emelheted

Ismered már a Canvát? Szeretnéd még jobban kihasználni benne rejlő lehetőségeket? Ügyfélhívogató tartalmakat készítenél, hogy több bevételed legyen? Még csak tervezed a vállalkozásod beindítását és szeretnéd hozzá megkapni az arculati alapokat? Vagy csak érdekel a grafika, de tartasz a bonyolult programoktól?

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. FEBRUÁR 7.

nap
óra
perc

A Canva kurzust AZOKNAK hoztam létre, akik:

Nem számít, hA…

 • még csak most kezdtél el ismerkedni a Canva programmal,
 • már régóta használod, de csak bizonyos szegmensét (pl. social media tartalmak gyártása),
 • eddig még nem foglalkoztál grafikai elemek készítésével, sőt az sem, ha még nincs is világos, kiforrott víziód a vállalkozásod (terméked) arculatát illetően.

Ez a 6 hetes intenzív kurzus Neked való!

Neked is eleged van abból, hogy…

 • hosszú ideje halogatod egy grafikai program megismerését, emiatt nem fejlődik a vállalkozásod reprezentatív oldala?
 • megbízol valakit egy grafikai feladattal, de nem azt kapod a pénzedért, amire számítottál?
 • folyamatosan googlezol, hogy megfejtsd egy ismeretlen grafikai program működését, de végül csak az időd megy el vele?
 • nincs, akitől iránymutatást kérhetnél és ezáltal sokkal gyorsabban fejlődne a vállalkozásod?

Gyere és tarts velem a következő 6 hétben, ígérem, hogy közös munkával teljesen megváltoztatjuk a vállalkozásodhoz fűződő design szemléletedet és nem mellesleg rengeteg ötlet adok arra, hogyan értékesítsd a meglévő tudásodat!

Miért érdemes Velem tartanod?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok, a Szimone Design alapítója. Munkám során főként weboldalakat és grafikai anyagokat készítek vállalkozásoknak és kreatív projektekhez.

Évek óta rajongok a Canva programért, mivel rendkívül felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az informatikai vagy webdesign előképzettség nélküli emberek számára is, hogy könnyedén megtanulják használni. Az idők során több ügyfelemnek is segítettem a Canva alapok elsajátításában, és ez inspirálta az ötletet, hogy még több vállalkozónak mutassam be ennek a platformnak a potenciálját.

Miért hoztam létre ezt a 6 hetes intenzív Canva kurzust?

Tudom, hogy mennyire nehéz kezdő és haladóbb vállalkozónak is haladni a trendekkel és megtalálni a saját hangunkat. Ez a kurzus nem csak  Canva használatára fog megtanítani, hanem ötleteket, tippeket is kapsz, hogy minél hatékonyabb legyél vállalkozóként. Például miért érdemes e-bookokat létrehozni? Hogyan tudsz több emberhez is szólni és egyben segíteni is? 

Mit tartalmazz a Canva kurzus?

Érj el látványos fejlődést a vállalkozásodban már heti 1 óra tanulással és gyakorlással.

HETENTE ÚJ TANANYAG

Minden héten 3x15 perces leckét kapsz, amit rugalmasan fel tudsz dolgozni, így szabadidőd és energiád függvényében sajátíthatod el az újdonságokat.

FÓKUSZBAN

Minden egyes héten más és más témát járunk körbe, pl.
- arculattervezés,
- social media anyagok,
- prezentációkészítés
- munkafüzetek,
- videókészítés, stb.
kapcsán

KÉRDEZZ-FELELEK

Féltávnál és az utolsó héten lesz egy 60 perces kérdezz-felelek élő (visszanézhető) videós meeting, amin megválaszolom az addig érintett témák kapcsán felmerülő kérdéseket, elakadásokat és összegezzük a tanultakat.

HÁZI FELADAT

Minden héten küldök gyakorló "házi feladatot", melynek segítségével egyszerűbb lesz elsajátítani és próbálgatni a tanultakat. Ha elküldöd őket e-mailben kiértékelem Neked üzenteben.

ZÁRT CSOPORT

Támogató közösséget építünk, amelyben segítjük egymást és ahol bátran kérdezhetsz akármit, ami a Canvával vagy egyéb más vállalkozói témákkal kapcsolatos (hasznos programok, ötletelés).

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Ha a VIP csomagot választod, akkor 2x40 perces egyéni stratégiai konzultációra is lehetőséged lesz, melynek keretében átbeszéljük a kérdéseidet, illetve közösen együtt készíthetünk el egy kiválasztott anyagot.

6 HÉT ALATT EZEKET FOGJUK ELSAJÁTÍTANI

Ezeket a főbb témaköröket járjuk körbe

0. modul: Alapvető canva funkciók

Bemutatom a Canva alap funkcióit lépésről-lépésre. Cél az, hogy ha kezdő vagy haladóbb is vagy megértsd az alapját platformnak. Innentől tudjuk elkezdeni a tényleges tanulást.

1. modul: Arculattervezés

Kezdésként átvilágítjuk a meglévő arculatodat, ha pedig még nem rendelkezel ilyennel, akkor közösen megalkotjuk számodra. Cél az, hogy ezen modul után könnyebben tudj magadnak bármilyen kreatívot elkészíteni, így időt spórolsz meg plusz hatékonyabb is leszel!

2. modul: Social media TARTALMAK

Minden, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztos online megjelenésed legyen. Többféle kreatív alapot fogunk készíteni, így a modul elvégzése után nem fogsz órákat ülni a laptop felett.

3. modul: VideóS ANYAGOK, prezentációk

Egy sikeres vállalkozásban ma már nélkülözhetetlen a videózás, így mindent megtanulunk annak profi használatáról. Ezáltal interaktív anyagokat tudsz létrehozni, amivel garantáltan kitűnsz a tömegből. Ha gondolkodsz esetleg értékesíthető anyagokról, akkor a prezentáció igazi aduász lesz.

4. modul: Üzleti anyagok készítése

E-book, munkafüzet, vonzó árajánlat sablonokat fogunk elkészíteni, aminek segítségével teljes összehangban tudsz megjeleni a saját piacodon.

5. modul: Egyéb hasznos funkciók

Canva weboldal, tábla funkció használata, és további elengedhetetlen Canva alkalmazások. Az utolsó modulban elhozom Nektek azokat a programokat, amiket folyamatosan használok és megkönnyíti a vállalkozásom mindennapjait.

Mit mondtak mások akik velem dolgoztak?

MIT kell tudni még a kurzusról?

 • Alapvetően az ingyenes Canvát használjuk a kurzus során, de mindig bemutatom, hogy miért érdemes a Pro verziót használnod és, hogy tudod még gyorsabban elkészíteni bizonyos folyamatokat
 • A kurzus hivatalosan január 29-től – március 10-ig tart. Természetesen lehet később/előbb is csatlakozni, mert örökös hozzáférést kaptok a tananyagokhoz.  
 • A heti tananyagok a zárt csoportba fognak felkerülni, de a kurzus végeztél egy külön platformon is megkapjátok a tananyagokat
 • Tudom vállalkozóként sokszor nehéz sok mindennel haladni, így április 10-ig lehet beküldeni a feladatokat, amelyre videóban személyreszabott tanácsokat adok
 • A zárt Facebook csoportban későbbiekben is élni fog. Cél, hogy egy támogató közösség alakuljon ki
 • Ebben az évben ez lesz az egyetlen interaktív kurzusom, ahol tényleg az elkövetkezendő időszakban végig “melletted” leszek

Ha most jelentkezel, akkor ezeket a bónuszokat is megkapod a kurzus mellé!

AZ ARCULATTERVEZÉS ALAPJAI MUNKAFÜZET

Segít abban, hogy elkészítsd a saját arculatodat.
Értéke: 7.990 Ft

MOCKUP SABLONOK

Gyorsan, már pár kattintással elkészítheted a saját kreatívodat
Értéke: 3.990 Ft

E-book sablon

Könnyedén elkészítheted a saját e-bookodat pár kattintással.
Értéke: 3.990 Ft

VÁLASSZ A CSOMAGOK KÖZÜL

Szerezz használható tudást napi egy kávé árából!

CANVA ALAP KURZUS

50.000 Ft

Részlefizetési lehetőség is van. A második részletet a kurzus negyedik hetében kell kifizetned.

2x 25.000 Ft

CANVA vip kurzus

10 darab érhető el

80.000 Ft

Részlefizetési lehetőség is van. A második részletet a kurzus negyedik hetében kell kifizetned.

2x 40.000 Ft

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a kurzussal kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.

Válaszd ki a Neked tetsző kurzust, kattints, majd fizess egyszerűen a Stripe rendszeren keresztül.

 Stipe rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel. 

Kivételes és indokolt esetben (pl. kártya nem alkalmas a bankkártyás fizetéshez) biztosítok átutalásos fizetési lehetőséget is, ehhez kérlek írj egy e-mailt a info@szimonedesign.hu e-mail címre.

Természetesen! Örökös hozzáférésed lesz az anyagokhoz, így a későbbiekben is többször megnézheted, illetve az élő videókat is megnézhetitek visszamenőleg a zárt csoportban.