fbpx

Hogyan tedd hatékonyabbá a vállalkozásodat a canva segítségével?

Gyere és csatlakozz az 5 napos ingyenes minikurzusomhoz, amin megtanulhatod, hogy miért érdemes és hogyan tudod jobban elsajátítani a Canva grafikai program használatát.

Kezdés:  2023. FEBRUÁR 6.

Te is szeretnéd megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Az ingyenes gyakorlati minikurzusban körülbelül 5×15 percben megmutatom, hogy milyen egyszerű a Canvával grafikai anyagokat készíteni. 

Mit kínál a Canva?

  • időhatékony tervezés
  • könnyű elsajátíthatóság
  • sajátkezű megvalósítás
  • professzionális megjelenés

A kurzuson megtanulhatod:

Célom, hogy bemutassam Neked, hogy a Canvával milyen könnyedén készíthetőek szép és igényes grafikai anyagok.

Ki tartja a tréninget?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 4 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. Egy csipetnyi szép érzékkel és az ingyenes tréning figyelmes követésével borítékolható az átütő siker!

Feliratkozás az 5 napos ingyenes, időhatékony Canva minikurzusra

A feliratkozás után kapott e-mailen keresztül tudsz majd csatlakozni a platformra, amelyen elérhető lesz a kurzus. Sok szeretettel várlak a csoportban!

A sikeres feliratkozásról szóló e-mailt előfordulhat, hogy a promóciós mappában találod.

© Szimone Design 2024