fbpx

Canva kihívás: kreatív áttörés 5 nap alatt

Csatlakozz hozzám egy izgalmas 5 napos kihívásra, ahol napi feladatokkal turbózzuk fel a Canva tudásodat! Ha régóta halogatod a fejlődést, itt az idő, hogy megvalósítsd kreatív álmaidat. Fedezd fel a Canva varázslatos világát egy inspiráló, 5 részes videósorozatban, és tudd meg, hogyan emelheted vállalkozásodat új szintre a Canva lenyűgöző eszköztárának segítségével. Ne hagyd ki ezt a nyári kreatív kalandot, vágjunk bele együtt!

Kurzus ideje: 2024. július 1. – július 5.

Érezted már, hogy órákat töltesz a Canvában a lehetőségeket nézegetve, de az idő csak rohan?

Sokan érezzük ugyanezt, amikor próbálunk valami igazán különlegeset alkotni. Talán te is találkoztál már ezekkel a problémákkal:

  • Elveszel a rengeteg sablon és eszköz között? A Canva végtelen lehetőségeket kínál, de néha pont ez okozza a legnagyobb nehézséget. Nem tudod, melyik sablont válaszd, hogyan kombináld az eszközöket, és hol találod meg a szükséges elemeket.

  • Nem tudod, hogyan készíts valóban egyedi és professzionális dizájnokat? Bár a Canva egyszerűen használható, a professzionális megjelenéshez több kell, mint a sablonok alkalmazása. Szükség van egy kis kreatív tudásra és a megfelelő technikákra.

  • Úgy érzed, hogy a tervezés túl sok idődet veszi el? Mindenki elfoglalt, és nem mindenkinek van órákon át ideje a tökéletes dizájn kidolgozására. Szeretnél hatékonyabban dolgozni, és gyorsan elkészíteni a kívánt eredményt.

  • Költséghatékony megoldást keresel a dizájn feladatokra, de nem tudod, hol kezdj neki? Szeretnél professzionális megjelenést biztosítani a vállalkozásodnak, de nem akarsz vagyonokat költeni dizájnerekre. A saját tervezés lehet a megoldás, de szükséged van egy kis útmutatásra.

Te is szeretnéd jobban megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Fedezd fel, hogyan teheted hatékonyabbá vállalkozásod mindennapjait egy minikurzus során, ahol napi 15 perc alatt bemutatom a Canva rendkívül egyszerű és hatékony használatát.

  • Időhatékony tervezés: Optimalizáld munkafolyamataidat, és spórolj órákat a tervezési folyamatban.
  • Könnyű elsajátíthatóság: A Canva felhasználóbarát felülete révén gyorsan elsajátíthatod a professzionális dizájn alapjait.
  • Költséghatékony megvalósítás: Tervezz saját magad, és takaríts meg jelentős összegeket a design költségeken.
  • Professzionális megjelenés: Emeld vállalkozásodat egy új szintre lenyűgöző designokkal.

Itt most végre megtanulhatod:

Ismerd meg, hogyan készíthetsz logót, amely tökéletesen tükrözi márkád arculatát. Megtanulod a színek, betűtípusok és grafikák megfelelő kombinálását a Canva segítségével.

Fedezd fel, hogyan készíthetsz lenyűgöző, rövid videókat a Canva használatával. Megismered a videósablonokat, animációkat és effekteket, amelyekkel kiemelheted üzeneteidet és magával ragadhatod a közönségedet.

Tanuld meg, hogyan készíthetsz professzionális, modern online névjegykártyát. Megtanulod a legjobb gyakorlatokat a névjegykártya elrendezéséhez, valamint a Canva eszközeit a tökéletes design létrehozásához. Emellett megtudhatod, hogyan integrálhatod Gmail fiókodat, hogy azonnal hozzáférhető legyen a kapcsolattartási adataid.

Ismerd meg, hogyan alakíthatod át meglévő PDF dokumentumaidat professzionális és vonzó anyagokká. Felfedezed a Canva eszközeit és technikáit a tartalom vizuális feljavításához és a dokumentumok hatékonyabbá tételéhez.

Fedezd fel, hogyan használhatod a Canva mesterséges intelligencia eszközeit a tervezési folyamatok egyszerűsítésére és felgyorsítására. Megismered a Canva AI alapú funkcióit, amelyekkel könnyedén készíthetsz lenyűgöző designokat és automatikusan optimalizálhatod munkáidat.

Ki tartja a kurzust?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 5 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Már több, mint 3000 embernek megmutattam, hogy miért érdemes a Canvát elsajátítani. Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

Ezt a kurzust neked készítettem, ha:

Mit kell tudni a minikurzusról?

A Canva a vállalkozók számára nem csupán egy grafikai platform, hanem egy lehetőség arra is, hogy kreativitásukat és tudásukat értékesítsék.

A minikurzus elvégzése után:

Mit mondtak mások akik velem tanultak?

Mennyibe kerül a kihívás?

Most egyedülálló lehetőséged van részt venni a minikurzusomon, ahol több mint 70 percnyi értékes tudásra számíthatsz. Nemcsak a Canva használatával kapcsolatos információkat tanulhatod meg, hanem számos hasznos marketing ötletet és tippeket is, amelyeket én is nap mint nap alkalmazok.

Zárt Facebook csoportban fogunk dolgozni, ahol megválaszolom a kérdéseket, és napi feladatokkal támogatjuk egymás fejlődését. Ha a csoportban beküldöd a munkáidat, ott ki is értékelem azokat.

Ne hagyd ki ezt a nyári ajánlatot! A kihívás július 1-jén kezdődik. Gyere, és fejlődj a Canvában 5 nap alatt – nem lesz több felesleges kattintás, csak célirányos munka!

EREDETI ÁR: 9.990 Ft

MOST: 4.990 Ft

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a kurzussal kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.

Kattints rá a “jelentkezem” gombra és utána majd fizess egyszerűen a Stipe rendszeren keresztül (esetleg átutalással). 

Alapvetően a Stripe rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel vagy – igény esetén – banki átutalással (részletekért írj az info@szimonedesign.hu címre)!

Napi minimum 40-50 perc szükséges a videók feldolgozásához. Egy videós tartalom körülbelül 15 perces, ezt követően érdemes a tanultakat élesben is kipróbálni,  begyakorolni, alkalmazni a gyakorlatban, illetve a napi feladatok elkészíteni. 

Természetesen! Esetleg, ha nem leszel elérhető a kurzus hetében, akkor sincs probléma, mert örökös hozzáférésed lesz az anyagokhoz. A zárt csoportban a későbbiekben is bármikor felteheted kérdéseidet az 5 napos kihívással és a videókkal kapcsolatban.