fbpx

Hogyan legyél hatékonyabb vállalkozó a Canva segítségével?

Gyere és csatlakozz az 5 napos bevezető minikurzusomhoz, amin megtanulhatod, hogy miért érdemes és hogyan tudod még jobban elsajátítani a Canva grafikai platform használatát.

Kurzus ideje: 2024. január 22. – január 26.

Te is szeretnéd jobban megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

Az 5 napos gyakorlati minikurzus során kb. 5×15 percben bemutatom, milyen könnyű és hatékony a Canva használata, ami jelentősen megkönnyíti vállalkozásod mindennapi teendőit.

Mit kínál a Canva?

  • időhatékony tervezés
  • könnyen elsajátítható
  • sajátkezű, költséghatékony megvalósítás
  • professzionális megjelenés

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a kurzust?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 5 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Már több, mint 3000 embernek megmutattam, hogy miért érdemes a Canvát elsajátítani. Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. 

Fontos, hogy a Canva nem csak a grafikai oldalról lehet az értékes vállalkozói társad, hanem a program segítségével értékesíteni is tudod a meglévő tudásodat.

Hogyan zajlik majd a kurzus és mit kell tudni róla?

Mit mondtak mások akik részt vettek Canva kurzusaimon?

Feliratkozás az 5 napos ingyenes, Canva minikurzusra

A feliratkozás után kapott e-mailen keresztül tudsz majd csatlakozni a platformra, amelyen elérhető lesz a kurzus. Sok szeretettel várlak a csoportban!

A sikeres feliratkozásról szóló e-mailt előfordulhat, hogy a promóciós mappában találod.