fbpx

Hogyan legyél hatékonyabb vállalkozó a Canva segítségével?

Gyere és csatlakozz a 4 napos minikurzusomhoz, amin megtanulhatod, hogy miért érdemes és hogyan tudod még jobban elsajátítani a Canva grafikai program használatát.

Kurzus ideje: 2023. március 27. – március 30.

Te is szeretnéd jobban megismerni a Canvában rejlő lehetőségeket?

A 4 napos gyakorlati minikurzusban körülbelül 4×20 percben megmutatom, hogy milyen egyszerű a Canvával grafikai anyagokat készíteni. 

Mit kínál a Canva?

  • időhatékony tervezés
  • könnyen elsajátítható
  • sajátkezű, költséghatékony megvalósítás
  • professzionális megjelenés

Itt most végre megtanulhatod:

Ki tartja a tréninget?

Szia, Bojcsev Szimone vagyok a Szimone Design alapítója. Elsősorban weboldalakat és grafikai anyagokat készítek női vállalkozóknak.

Lassan 4 éve már, hogy a Canva program szerelmese lettem. Nagyon tetszik az, hogy mennyire könnyen kezelhető a felülete, melynek köszönhetően egy informatikai vagy webdesign téren laikus ember is eltudja sajátítani a használatát. Egyre több ügyfelemnek kezdtem el tanítani a Canva alapszintű használatát, így jött az ötlet, hogy több vállalkozónak is bemutassam a benne rejlő potenciált.

Célom az, hogy minél több embernek megtanítsam a Canva használatát és nem mellesleg, hogy design szemléletet is adjak. Egy csipetnyi szépérzékkel és a kurzuson tanultak követésével borítékolható az átütő siker!

szeretném bemutatni Neked, hogy a Canvával milyen könnyedén készíthetsz szép és igényes grafikai tartalmakat.

Hogyan zajlik majd a program és mit kell tudni róla?

Mit mondtak mások akik velem dolgoztak?

Mennyibe kerül a minikurzus?

2 kávé árából rögtön hasznosítható tudást kapsz. 

Csupán 1.990 Ft-ba!

A 4 napos kurzus segítségével még jobban megismered a Canva használatát, a kurzus végeztével sokkal célirányosabban tudsz majd benne dolgozni. 

Ezért a jelképes összegért olyan tudást és segítséget kaphatsz, amelynek köszönhetően – ha kezdő Canva felhasználó vagy – megteremti a magabiztos, önálló arculati tervezéshez szükséges alapokat.

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekcióban igyekszem mindent megválaszolni a kurzussal kapcsolatosan. Ha bármi egyebet kérdeznél tőlem, írj az info@szimonedesign.hu e-mail címemre.

Kattints rá a “jelentkezem” gombra és utána majd fizess egyszerűen a Paylike rendszeren keresztül (esetleg átutalással). 

Alapvetően a Paylike rendszere által biztosított, biztonságos online (Visa, Maestro, MasterCard) bankkártyás fizetéssel vagy – igény esetén – banki átutalással (részletekért írj az info@szimonedesign.hu címre)!

Napi minimum 40-50 perc szükséges a videók feldolgozásához. Egy videós tartalom körülbelül 20 perces, ezt követően érdemes a tanultakat élesben is kipróbálni,  begyakorolni, alkalmazni a gyakorlatban. 

Természetesen! Esetleg, ha nem leszel elérhető a kurzus hetében, akkor sincs probléma, mert örökös hozzáférésed lesz az anyagokhoz, illetve az élők is visszanézhetők lesznek.